logo mobile

Afla cat te costa acoperisul tau!

Termeni si Conditii

Clauze de garantie si instructiuni de utilizare:

  1. Garantia este aplicabila in conditiile in care produsele sunt utilizate la altitudini de

    maxim 900m.

  2. Garantia este aplicabila in conditii de mediu si climatice normale (c1,c2,c3)

  3. Toate suprafetele acoperite artificial cu vopsea se decoloreaza, in special cele expuse

    unor radiatii ultraviolete. Variatia cromatica graduala de pana la 5 unitati conform standardului CIE in domeniu (comisia internationala de iluminat) sau pierderea de stralucire de-a lungul perioadei de garantie, sunt de asteptat si nu sunt acoperite de garantie. Retentia stralucirii este de pana la 30%.

  4. Garantia nu se aplica in situatiile in care clientul calca pe panourile de tigla metalica si produce deformatii, zgarieturi, in situatiile in care pe panouri exista substante rezultate in urma unor activitati sau daca exista defecte in structura sarpantei.

  5. Garantia nu va fi aplicata pentru produsele care au fost depozitate in pachete (unul peste celalalt) pentru perioade mai mari de 30 de zile.

  6. Garantia este aplicabila numai in cazul in care montajul survine in maxim 30 de zile de la data livrarii, lucru care trebuie sistinut cu documente.

*Produsele executate pe dimensiune speciala nu se returneaza!

*Transportul este gratuit pana in santierul cleintului,  descarcarea se va asigura de catre client.

Drepturile consumatorilor
Conform legii nr 449/2003, in cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.
O masura reparatorie este considerata imposibila daca vanzatorul nu poate sa asigure produse identice pentru inlocuire ori piese de schimb pentru reparare sau este considerata disproportionata, daca impune vanzatorului costuri nerezonabile comparativ cu cealalta masura reparatorie. 

Consumatorul trebuie sa stie faptul ca are, in primul rand, un drept legal de a putea reclama orice lipsa de conformitate a produsului in termen de 2 ani de la livrare, cu conditia ca lipsa de conformitate sa nu ii fie lui imputabila (ca de exemplu nerespectarea instructiunilor de utilizare date de producator etc.). In fara de acest drept, consumatorul poate beneficia si de garantia oferita in mod voluntar de catre comerciant.

http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/infocons/campanie_informare_2009/pdf/drept_consumator.pdf