logo mobile

Afla cat te costa acoperisul tau!

ROMANIC, finisaj GRANDE-MAT, RAL 9005

Opinii

Clienti multumiti, FEEDBACK-uri PE MASURA!

Calin borsa maramures sept2018 spune:

"Toata stima domnul marius, sunteti cel mai serios om din domeniu, va voi recomanda la toti cunoscutii! super colaborare! numai bine."

Alexandru Ivanoiu, Iulie, Aiud, 2018 spune:

"Super multumit de calitate si livrare, recomand!"

Daniel Cioran, Petrosani 2018 spune:

"Recomand produsle de pe acest site un mare LIKE pentru tot ce faceti!"

Cocosatu Marcel, Jieni Olt 2015 spune:

"Comanda livrata fara nici o problema sau zgarietura. Va multumesc si astept sat ermine montajul sa va dau poze ! felicitari!"

Danut, Hunedoara, 2015 spune:

"Felicitari sunteti niste oameni foarte seriosi care isi respecta clientii. Am facut comanda dupa capul mesterilor si am avut nevoie de inca 2 coli de table apoi de inca 1 coama, desi erau valori mici domnul marius m-a servit si mi-a trimis inca 2 transporturi fara nici un ban pentru transport.  Multa sanatate si spor la bani!! "

Costel Florica, Timisoara, 2015 spune:

"Produse de foarte buna calitate, numai cuvinte de lauda din vestul tarii! Va multumesc foarte mult!"

Ferent, Sighisoara, 2015 spune:

"Am primit comanda, si sunt foarte multumit si placut impresionat.  Toata cinstea pentru domnul Marius care a avut rabdare cu mine si a fost foarte explicit. Numai bine si multa bafata in afaceri!"

Calin Hortic, Salaj, 2015 spune:

"Comanda receptionata, totul este super, mai comanda si cu alta ocazie, sanatate!"

Alina, Nicolae Balcescu, 2015 spune:

"Va multumesc pentru ambele comenzi, chiar daca nu mi-a ajuns o coala si o coama tot ati trimis o masina sa ne aduca.  Cea mai tare firma de tabla! Oameni seriosi si respectosi cu clientii. Numai bine de la balcescu! "

Eugeniu CRISTESCU Giurgiu, 2016 spune:

"Va doresc sa fiti sanatos si sa aveti noroc in tot ceea ce intreprindeti! Sunteti singurul, dintre toti cei cu care am colaborat de aproape 4 ani, care isi respecta clientii! Va voi recomanda mai departe cu multa caldura. "

Bondoc Alina, Falticeni, 2015 spune:

"Am comandat tablele pentru casa si foisor prin telefon din Germania, desi parintii erau sceptici totul a decurs foarte normal si corect. Am receptionat si achitat la livrare marfa in valoare de peste 2500 euro; nu am mai intalnit in tara o firma atat de ferma si de serioasa care sa aduca marfa acasa fara avans intr-un timp foarte scurt (am sunat luni si am primit marfa marti dimineata in aceeasi SAPTAMANA). Spor la vanzari si numai ganduri bune de la Berlin! "

Ciprian C. spune:

"Totul a decurs exact cum imi doream, am facut o simulare in calculatorul de acoperis, am primit o oferta de nerefuzat, si acum am un acoperis minunat! Multumesc mult!"